Sveve AS er en kvalitetsleverandør av sms-tjenester i Norge. Siden oppstart i 2006 har Sveve opparbeidet en lang kundeliste i et bredt spekter av bransjer. Sveve tilbyr brukervennlige og nyttige sms-tjenester til konkurransedyktige priser. Som kunde hos Sveve kan du forvente god service og hjelp når du har behov for det - enten det gjelder praktisk bruk eller rådgivning for hvordan produktene våre kan være til størst nytte for deg.

Sveve AS har solid økonomi med stor vekst i både kunder og omsetning fra år til år. Selskapet drives av to sivilingeniører med lang erfaring fra utvikling og drift av IT-løsninger- og tjenester. Alle produkter er egenutviklet med tanke på det norske markedet, og det er satt høye krav til brukervennlighet og oppetid for tjenesten.

Sveve tilbyr en rekke fleksible standardprodukter som dekker svært mange behov innen informasjonsspredning, responstjenester ifm markedsføring/reklame, kundeklubber, integrasjon mot tredjepartssystemer via API, varsling, HMS-arbeid mm.

I tillegg tilbyr Sveve skreddersydde løsninger dersom kunder har behov som ikke er dekket gjennom standardproduktene.

Løsninger vi er stolte av å kunne levere:

  • Spesialutviklet HMS-system for personoversikt for StatNett og Lyse Energi
  • SMS avstemming til Miss Norway
  • SMS konkurranse ifm. Operasjon duppeditt for Follo Ren IKS
  • SMS-varslingstjeneste for papirinnsamling til Follo Ren sine abonnenter
  • Treningsdagbok via SMS sammen med Smart-Media og "Norges sprekeste fylke"
  • Tjeneste for SMS-kommunikasjon ifm. kjøreopplæring hos Trygve Trafikkskole


Jeg er meget godt fornøyd med Sveve. Det gjelder både nettløsningen (som er intuitiv og fornuftig bygd opp) og servicenivået på spørsmål - som er ekstremt bra!

Pål, Neslekremla - Oslo sopp- og nyttevekstforening.
Sms-tjenesten SveveVarsling

Utvalgte kunder: